Sha's connection

Monday, January 31, 2011

Hamster AKA prince Charming

Hahahhaa...perasan tak hamster belaan aku kat tepi blog aku ni,aku bela dalam blog ni jela...aku rajin buka blog ni sebab suka men ngan dia,walopon juz guna mouse tapi seronok.....nak ada hamster sendiri aku takut KO sebab x sempat nk jaga, hari tu dah folow kat alor setar tengok RM15 sekor..puihhh lawa gile bulunya.....huhuhu
anak buah aku ada bela hamster dua ekor,mak dia beli RM50 cukup lengkap dengan sangkarnyer sekali...agak cerewet dengan habuk kayunya,dengan kuacinya...sekor kaler agak putih sekor kaler agak koko.....pelanggan kedai akak aku ckp......."amat(anak sedara aku) bangun pagi-pagi ajar dia bercakap mcm burung,lama2 buleh bercakap tuh"
Aku nak tergelak and then datang lagi seorang pak cik
"Mat,bakpo mat x cium dia ,kalu mat cium dia dia bertukar jadi putera raja"
Haahahahaa..aku gelak tak ingat time tu....anak sedara aku tu laki,jadilah puteri raja..hahahhaa.....anak sedara aku yang berumur 8 tahun tu cebik semacam. Lepas tu aku tanya dia,hamster amat ni nama apa?
dia ckp x letak lagi...aku cakap
"Kalau gitu sekor Naqiu...sekor Danish,Amat dah nama Amat"
dia terus menjerit sampaikan akak dia dan mak aku tergelak-gelak.......maklumlah namanya Mohamad Naqiu Danish....hahhahaa....akak aku ckp Amat tu datangnya dari mulut dia sendiri masa kecil2 dulu sebab dia x reti nak sebut Danish..ahahahhaa......hai Amat ekhh

2 comments:

akusukajiwang said...

ambe pun ada hehehe

sha said...

dop aci arh.....kita fight hamster sape lg tomey nak?