Sha's connection

Tuesday, December 7, 2010

RAHSIA AGENDA ALAM HITAM




 Rahsia Agenda Alam Hitam: Kelahiran Mufrad....
Novel ni best gila,bermula dari susur galur raja bersiung,munculnya mas gurana,Juan Kilaninta dan Massurya Syah yang ternyata mufrad kelahirannya. Novel ni memang mencabar dan langsung tak puas dibaca,aku baca novel ni samapi hancur lebur.....mana aku leh dapat novel ni.....

Huhhh..ini lak sambungannya..patutla masa yang first tu aku tertanya-tanya dimana penhujungnya....macamana keadaan Massurya Syah nak berdepan dengan Juan Kilaninta....huhuhuu....sesapa yang tahu nak beli kat mana novel ni plz gitau aku.......novel ni memang best.....tak rugi kalau baca.....Tahniah buat Zehan Ur Rakhie dengan idea yang begitu menakjubkan..........................................................................

No comments: