Sha's connection

Thursday, May 31, 2012

Miss me??

salam...umm dah lama aku tak update new entry..otak blurlah sekarang....upps ada... 21hb may lepas aku amik JPJ Test dan aku tak pernah rasa frust sampai xda mood selama dua hari... fail addmath masa spm dulupon taklah frust macam ni....sedih dan tersangat sedih sebab aku failed JPJ Test tu..bengang jugak..humm...apapun doakan aku lulus ya untuk second test 4hb june ni..hehehhe

Ohh ya....aku tengok adalah bertambah follower blogku yg buruk ni... jangan lupa tinggalkan simple mesej dengan shoutbox ya..senang aku nk follow balik..plssss..... heehhhhehehhhehe...................

apa lagi ekh....ummm..uppss..8hb june aku da start final exam tau..dan pastu tamatlah 3 tahun aku kat UUM ni..umm cedihnyerr.... rasa macam baru sangat aku orientasi dengan kawan-kawan masa first2 masuk UUM dulu....

Ni hari 1 hb june..esok lak 2 june... kitorang 1st time pergi rewang coursemate kitorang kahwin..hahaha...macamana eh makan kenduri kat kedah ni?? kenduri kawan sendiri lak tu..bukan aku tak pernah makan kenduri kawen kawan-kawan aku tapi yang ni rasa laen sikit coz kawan universiti dan dia adalah orang pertama yang kahwin antara batch kami...huhuhu...apapun aku doakan kamu hepi n jadi isteri solehah tau....semoga dapat zuriat yang soleh dan solehah yer...........

okaylah..letih, mata dah ngantok..nak sambung tido balik tadi tdo sejam setengah ja...zZZzzZZZ.....

3 comments:

MeeRole said...

Rndu kat awop sha..

MeeRole said...

Rndu kat awop sha..

sha said...

ahhahaahha.......rindu awop gemtek