Sha's connection

Thursday, February 23, 2012

KELANTANBOOK

Humang aih..sakan aku printscreen then edit ayat2 tu utk ditukar dalam bahasa kelate... susah jugak sebab nak matchingkan color biar sama dengan yg original by Mark Zurkerberg ni... huih...hahahaa..tp ok x? tapi nampak colornya agak beza sikit dari yang asal kalo korang perasan betol coz aku punya picture editor ni x banyak color sangat.... then lagu situ aku punya cursor x perasan ade dekat line kuning tu..cursor candy cane... terpaksa lah aku putihkan tapi muncungnya nampak sikit.....uppsss one more aku tak terperasan perkataan LOG IN still dalam english....haiyooo..........tapi tak apelah..len kali lak....
Hohoho..kalo korang nak tau aku edit ni pakai photoscape jek coz aku tak reti pakai adobe walaupun dalam lappy aku ni ada adobe photoshop..apa-apapun hope korang enjoy kea? sekadar try and error je...huhu

3 comments:

EQieN said...

mcm2 versi daa ada sekrg hehe

sha said...

Hahahhaa..org kelate wat versi kelate, sabah versi sabah...n mcm2 ag kot an..ehhehhe

ambo che zu said...

kawe ore asli buli ko nak uat versi kawe..terharu denge susoh payoh awok edit huhuhu!!