Sha's connection

Thursday, April 14, 2011

KURANG ASAM!

hARi ni hati aku memang panas gile!!! sapa tak panas...dah berbulan-bulan aku jadi ADMIN kat satu group ni..tak pernah ada masalahpun then tiba2 tadi aku diremove dari terus menjadi Admin untuk group tu..but why?? aku tak faham...kenapa..... tapi sumone add aku balik and aku bisikkan sendiri maybe tersilap tekan hingga teremove aku ni dari list admin group tu. Tak kisahlah.... kadang2 line intenet yang slow maybe leh buat kita tersilap tekan or something like that tapi malam ni bila aku buka lagi.... once more aku di remove dari menjadi admin...aku dah naik cuak nak marah.... kalau rasa diri bagus sangat cakap direct dengan aku dan apa masalah kau dengan aku tak payah nak jadi pengecut nak guna taktik "lempar batu sembunyi tangan" macam tu!!!
kalau kau rasa bagus sangat apasal ko tak PM or aku or bagitahu aku direct yang kau tak suka aku tak payah kau nk guna taktik bodoh piang kau tu dan tunjukkan ko tu poyo tahap gila babeng punya!!!!

                Inilah masalah orang kalau ada perasaan hasad dengki dalam diri dan tak reti bersyukur..... huh..hangin satu badan aku..... kalau aku dapat aku cili mulut dengan 8 botol sos cili thai biar ko rasa balasannya perbuatan bodoh ko tu....hangin..hangin...memang dasar kurang asam punya manusia!!!

No comments: