Sha's connection

Tuesday, April 19, 2011

BANGKITLAH KELANTANKU

dua tiga hari ni dekat facebook kecoh dengan tulisan-tulisan tak bermoral oleh sesetengah pihak yang tak bertanggungjawab ...... macam2 dorang tulis dekat facebook dekat blog dan terang-terangan mengutuk Kelantan malah menghina Al-Sultan Kelantan..menghina anak-anak gadis Kelantan... apa salah rakyat Kelantan? apa salah Al-sultan Kelantan hingga kami dihina bagai sampah oleh rakyat negeri lain...???  Bila post-post mereka dikecam baru nak cakap tak sengaja post ataupun akaun mereka dicerobohi..alasan apakah itu?? mengapa sudah terhantuk baru nak tergadah?? Aku memang sedih gila-gila bila baca tulisan-tulisan dari orang-orang yang cetek ilmunya ini yang hanya mementingkan perasaan masing-masing ...apakah kerana kandasnya the red warriors kamu menghina sultan kami?? apakah bila sahabatmu itu seorang yang menyakitkan hatimu kamu hina seluruh anak gadis kelantan??? apakah kami dilihat sebagai terorist kepada kamu ???  aku bangga jadi anak kelantan...anak jati kelantan!! Semoga kelantan dilindungi ALLAH S.W.T senantiasa.... semoga kami anak-anak kelantan sentiasa diberkatiNYA senantiasa..semoga al-sultan kami memerintah dengan aman sentiasa...Daulat Tuanku... semoga kelantan gemilang di bawah pimpinan ulama.... semoga the red warrior gagah memacu piala Malaysia.... semoga anak-anak kelantan terus cemerlang dalam akademik.... bangkitlah Kelantanku.... dari penghinaan dan caci maki mereka kepada kita..... Aku Bangga Aku Anak Kelantan!

1 comment:

★Å๓ÅLﻉÑÅ †Örrȧ★ said...

salam kak . ..saboO jewp la, org pn ade gk mber (bff) suke sgt kutuk klate kto ni! hampeh sumgoh bdk 2 ! mlut mmg cm bgkaii . . saba jewp la !